2022. március 15., kedd

A NAV és más állami intézmények takaritását a titkosszolgálat vezetőjének a testvérének a barátai cége végzi!

Az a titkosszolgálat amelynek a feladata a NAV-on belüli korrupció felderitése lenne a feladtat!

Íme egy példa, hogyan épül be egy vélelmezhetően bűnűzői csoport akinek a cégei stómanok nevén vannak a NAV-ba és hogyan tusolja el a NAV-on belül személyek a korrupciót!  

Csalás egyszerű! Íme a képlet: Végy egy csalásra szakosodott alvilági kapcsolatokkal rendelkező céget, és a hozzá tartozó fiktív számla gyáros csoportot, aki cégeket sokaságát alapítják, majd 1 éven belül meg i szüntetik a tetemes adóssággal, majd adj be mindenkinél olcsóbb árajánlatot, amit persze elfogadnak, hiszen a legolcsóbb, majd add ki alvállalkozóknak akik csak papíron léteznek, és a járulékokat, áfát és egyébb fizetendő adókat nem fizetik be az államnak, és a lényeg, hogy ezeket a fiktiv vállalkozásokat ne vizsgálják, a NAV ne vizsgálódjon! http://dunaharasztima.hu/?p=22692 

100 milliós vissza nem téritendő támogatást kapott a pornó és szextavón müködő Jet Power Hungary kft

G Csaba másik cége ami stróman nevén van Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének (NVSZ Bolcsik Zoltán) a testvére Bolcsik György védi, egyengeti útját! Így neki azt is szabad amit másoknak nem! 

Egy per amit a felperes nem nyehet meg mert az alperest az NVSZ vezetőjének a testvére védi az alperes barátjaként! Megjegyzések egy per margóján! 


G. Csaba üzlet társa B. György (Titkoszolgálat vezetöjének testvére) K. Attila, G. Balázs,Vass László, Sz. Miklós, P. Tamás jóbarát, T. György,  stb, de NAV és más hatóságok, illetve titkosszolgálat jobban tudják, hiszen a titkosszolgálat vezetöjének a testvére adja a védelmet! “Ha aCsabát bántod akkor engem bántasz mondta B. György”!


G Csaba és stómanjai! Balodalt M Sándor és jobb oldalt T Mihály!


2011 NAV büntető eljárást folytatót Sz. Miklós És S. Zsolt ellen akik nevén, fiktív magyar és külföldi cégek tucatja vannak! Link S. Zsolt cége http://www.orsr.sk/hladaj_osoba.asp?PR=Schweder&MENO=Zsolt&SID=0&T=f0&R=1 


A fiktív számlagyár valódi irányítója Gerencsér Csaba! 


2005 március 1 Top Cleaning Kft tulajdonos Gerencsér Csaba és G. József (G. József meghalt 2011-ben) Top Cleaning Kft tulajdonosa egy halott és annak fia, akit elítéltek már, fegyverrel való visszaélés, lövöldözés, garázdaság, csalás, fiktiv számla gyártás, okmány hamisítás. És megszámlálhatatlan ügy ami soha nem került bíróság elé! 




Éa még érdekesebb, hogy létezet egy Top Kleaning kft amiek a székhelye megegyezet a Top Cleaning Kft székehylével! 



Balról T.A.- T Mihály - Zs Gyula- B Gyuri aki B. Zoltán NVSZ vezetőjének a testvére!


2011. december 31-én kelt A Nemzet Védelmi Szolgálat főigazgatójának 67/2011 utasítása szerint alá rendeltségébe tartozó szervek személyi állományának kiválasztására és feladatainak meghatározására. „1. Függelék” és a „4 Függelék” szerint a NAV felügyeletét a NVSZ végzi főigazgató irányitásávval” (Forrás: Internet)(NVSZ főigazgatójának testvérének barátja, üzlet társa lett 2013-tól a Top Cleanning kft tulajdonosa, de csak a papíron a tényleges tulajdonos G. Csaba maradt)


Top Cleaning Kft többségi tulajdonosa G. József, kisebbségi tulajdonos G. Csaba!

Változás 2012 Julius 12 egyszemélyi tulajdonos G. Csaba! 

G. József elhunyt 2011-évben

Vagy is NAV szerződések idején a Top Cleaning kft többségi tulajdonosa egy halót személy volt, kisebbségi tulajdonos pedig egy többszörösen elítélt férfi!


2012 január 23-án Ügyészségi feljelentés Top Cleaning Kft ellen.


2012 március 2 án NAV nyomozás elrendelése Top Cleaning Kft és G. Csaba és társai ellen


2012 május 2-án Top Cleaning Kft NAV takarítási szerződéskötés. Összes NAV intézmények, Ferihegyi repülőtér  NAV területek Top Cleaning Kft-vel


2012 julius 11 G. Csaba életveszélyes fenyegetés, (Gyanúsított megfenyegeti a korona tanút) Hangfelvétel G. Csaba keresete T. A. telefonon, majd T. A. vissza hivta Gerencsér Csabát, a beszélgetést rögzítésre került, G. Csaba 


„T.... Te nem félsz?”

„Anyád hátán foglak megbaszni legközelebb, ezt ved komolyan, meny az anyádba féreg geci, fúj de egy féreg, lelki sérült, szerencsétlen , nincstelen geci vagy, te féreg te, meny abba a telebasszót kurva anyádba, meny a kurva anyádba, bazd meg az anyádat, meg ne lássalak féreg valahol, gyere patkány, ”


2012 julius 12. G Csaba egyszemélyi tulajdonos lett a Top Cleaning Kft-ben! (2012 08 08 Hatályos julius 12 Top Cleaning kft 100% tulajdonos csak Gerencsér Csaba.)


Még aznap este kb 21,30-kor T. András lakhelye előtt 2 autóval megjelent G. Csaba és verőemberei.


2012 julius 17 R. Jószef felhivót! (Alvilág ismert figurája és G. Csaba „probléma” megoldója, T. György társa) 


2012 augusztus 8 (Hatályos julius 12) Top Cleaning kft tulajdonos csak G. Csaba.


2012 szeptember 28. Honvédelmi Minisztérium, Top Cleanning Kft és a T.O.M. Controll zrt szerzödést kött a Budapesti Közlekedési Zártkörüen Müködö részvény társasággal autóbusz, trolibusz és járművek takaritására. És már csak hab a tortán, hogy a kétes hírü emberek, akik kapcsolatban állnak bünözöi körökkle a takarít a BKV-nál! http://static.bkv.hu/ftp/ftp/kozbesz/15_t281_11_sz_i.pdf



G Csaba és strómanjai Kubai "kan" szex turán ahova nem vittek nő család tagokat! 


2012 december 19-én NAV tanú vallomás teszek G. Csaba és bűnszervezete ellen.


2013 március 19 Top Cleaning új tulajdonos T. Mihály (ügyvezető: G. Balázs (an.: G. Katalin) T. Mihály aki korábban G Csaba jetski kölcsönzőjének az alkalmazotja volt, és rokkant nyugdíjas! De továbbra is a tényleges tulajdonos és a cég irányítója G. Csaba. T. Mihály jó barátja és üzlettársa B. Györgynek „Gyuri”! (B. György „Gyuri testvére B. Zoltán az egyik titkosszolgálat vezetője) Van közös fotónk.


T Mihály a stróman és G Csaba a tényleges tulajdonos


2013 március 16-án 15.38-kor T. A. egy ismeretlen telefonszámról felhívták a telefonbeszélgetés rögzítésre került. 

Sz. Lajos telefonos fenyegetésből részletek:

Hallo a T.... keresem, interneten küldözgeted a pornót.. Hát a kurva anyádat. Hol laksz te baszd meg, mond meg hol laksz. Hát a faszodról a bört a tarkódra húzom te geci, te mágnes picsájú baszd meg hol laksz”.” Megtalállak téged te rohadék” , „Megkereslek téged, te hát a beledet kihúzom, „


Második fenyegetözö.

Majd 2013 április 23-án 18,15-kor ugyan erről a számról egy másik férfi hívott fel és rágalmazott, sértegetett.

„Anyád hátán foglak megbaszni picurom”

„Szálazni fog a hajad, tudod mi az a szálazás? Hajszálaidat 3 felé fogják hasítani a spermáiddal te barom”

„homoszexuális balfasz vagy és a gyerekeket szereted”


A fenyegető valóban T. A. lakhelye közelében járt akkor az a környező utcákban, illetve a ház előtt lévő térfigyelő valószínűleg rögzítette. 


Harmadik fenyegetözö

Majd 2013 április 24-én egy újabb fenyegetés érkezett a 0620… számról, amiben már halállal fenyegetőznek.

„Apád már a mennyekben van de fogsz vele személyesen beszélni” „Jó lesz az te köcsög féreg” „Zárkózzál be jól, a redőnyt jobban húzd le” „Öngyilkos leszel te is te köcsög, oda leszel kergetve” „Anyád van be baszva az a kurva” „Be vagy drogozva te féreg állat, te drogos geci” „Apáddal fogsz találkozni, öngyilkos leszel te köcsög rohadék” ….


Negyedik fenyegetőző

Majd 2013 Junius 6-án hajnali 01,21-kor egy ismeretlen számról egy ismeretlen férfi hívót fel aki azt állította, hogy G. Csaba barátja. Telefon beszélgetés rögzítésre került. Mellékletben.


2013 augusztus 13 „incidens” amikor T.A. megtámadták, elkövető miután jól helyben hagyott távozás előtt csak annyit mondott, hogy G. Csab üzeni (Csukló törés, arc és száj sérülések) mellékletben fotók! 


2013 augusztus 18-án megrongálták a saját tulajdonomban lévő gépjárművemet, lakásom mélygarázsában. Rendőrségi jegyzőkönyv. (De ez csak biztos véletlen egybe esés lehet.)


2013 szeptember 26 V. László felhívót, hogy vagyok, mert “hallotta” hogy megvertek egy szlovák autóssal, balesetem volt??


2013 szeptember 27 NAV nyomozás megszüntetése G. Csaba és a Top Cleaning kft ellen, nyomozás megállapítja, hogy minden rendben van a Top Cleaning Kft-nél? G. Csaba nem szerepel a cégnyilvántartásban! 


Az érdekes, hogy a NAV nyomozója nem nem tallálja G. Csaba nevét a cégiratokban?? Vagy vak vagy azt a parancsot kapta, hogy ne tallálja meg?? 





2014 április 22 a Top Cleaning Kft ügyvezetőjének állandó lakása és tárőzkódasi helye Magyarországon megszűnik. Budapestöl kb 1000 km-re! Onnan vezeti a milliárdos árbevételű céget? 

G. Balázs Külföldi lakása, illetve tartózkodási helye: DE 63179 Obersthausen, Austr 8.

Adóazonosító jel: 8411910806


2015 Augusztus 18 beszélgetés ami miatt G. Csaba „Zsarolásssal” vádolta meg az ellene tanuskodó személyt! G Csaba rádásul tartozik a tanunak amit el is ismert! 


És már csak hab a tortán, hogy a bűnözői kör a takarít a BKV-nál! A Top Cleaning kft és katonaság HMAI zrt és a Tom control kft együtt takarítanak?  http://static.bkv.hu/ftp/ftp/kozbesz/15_t281_11_sz_i.pdf 


Top Cleaning Kft egyik alkalmazottja, G. Csaba strómanja vezeti a takarító személyzetet a Liszt Ferenc reptéren! Ez a személy Sz. Miklós aki gyere kori jogbarátja T. György alvilág ismert figurájának! Internetes információk alapján több száz milliós NAV tartozása van!  Egy alkalommal részegen azt mesélte, hogy repülőkön, hozzák be a kábítószerét az országba! Külföldről érkező repülőkön elhelyezik a csempész árut és a takarító személyzet azt szemétként kezeli! Így jut be az országba a csempész árú! Ennek valóság tartalmáról nincs hiteles információm!


Gerencsér Csaba másik cége a Jet Power Kft aminek papíron nem tulajdonosa, de valójában ö vezeti a céget és ö is a tulajdonosa! 


2015 Augusztus 18. elektronikus utón tájékoztatást kapott Orbán Viktor, hogy G. Csaba továbbra is fenyegeti a tanút és zaklatja, bosszúból mivel ellene tanúskodot a NAV és az ügyészségen.

2015. október 20. G. Csaba feljelentése hamis vádak alapján.

2016. január 19. Elfogató parancs kiadása G. Csaba és társai hamis tanúvallomásaiban rögzítettek miatt. (A körözés során megjelölt adatok a körözési nyilvántartási rendszerben 2021. év 02. hó. 03. napjáig kell nyilvántartani.)

2016. július 19. Sz. Lajos hamis tanúzás, hatóság félrevezetése

2016. augusztus 16. B. P. Péter hamis tanúzás, hatóság félrevezetése



B Péter aki Gc Csaba sajtósa, médiása, üzlettársának hamis állitásokat tartalamzó tanúvallomása! 


2016. augusztus 29. G. Csaba becsatolt egy fotót T. Andrásról, a fotó egy „kan-szex túrán készült, a Kubai utazáson részt vett, G. Csaba, T. Mihály, M. Sándor, V. Sándor, M. Tamás, K. István, B. Péter, V. László és még mások.(Ezt a fotót T. András gépével készítették, amit a haza érkezéskor a résztvevők mind meg kaptak, így került G. Csabához is)

2016. október 20. K. Erika (Sugarloaf Era) hamis tanúzása, hatóság félre vezetése.



A drogos pornós akiből énekes lett, aki arra sem emlékszik ki hol dugta meg, aki önszántából jó pénzért bárkivel szexelt még kamera elött is ha volt rá igény, aki több pornó filmben is szerepelt, aki bárkivel szexelt legyen az akár nős férfi csak pénze legyen! G Csaba akinek a felesége otthon volt miközben ő a drogos K Erikával dugot valahol valamikor mert, hogy egyikük sem emlékszik a pontos időre és a helyszinre!  






2017. január 25. nyilvánosan megjelent körözés T. András ellen G. Csaba és társai hamis vádjai miatt, hamis rágalmazó a hatóságot szándékosan félre vezető állitásokok miatt! 

2017. február 18 bulvár média lejárató cikkek G. Csaba hamis állitásai alapján! A valótlan rágalmazó cikkek felelösét késöbb elitélik, például Ómolnár Miklóst a ripost.hu föszerkesztöjét! 

2017. február 20. T. András elleni körözés visszavonása

2017. július 25-27. között betörtek az ingatlanunkba és elloptak bútorokat és más értékeket amiket G. Csaba barátjától M. Tamástól vásároltam, semmi mást nem vittek el. (De ez csak biztos ez csak véletlen egybe esés lehet.)

2017. július 27 G. Csaba által indítót hamis vádak alapján Zsarolással vádoltak, a rendőrség lezárta az ügyet, rendörség és az ügyészség szerint T. András nem követe el a zsarolást és más bűncselekményt amikkel G. Csaba hamisan a hatóságok félre vezetésével állitót! 

G. Csaba másik cége a Jet Power Kft aminek papíron nem tulajdonosa, de valójában ö vezeti a céget és ö is a tulajdonosa!


G. Csaba telefon beszélgetésekből részletek:

„Tomor Te nem félsz?”

„Anyád hátán foglak megbaszni legközelebb, ezt ved komolyan, meny az anyádba féreg geci, fúj de egy féreg, lelki sérült, szerencsétlen , nincstelen geci vagy, te féreg te, meny abba a telebasszót kurva anyádba, meny a kurva anyádba, bazd meg az anyádat, meg ne lássalak féreg valahol, gyere patkány, ”


Sz. Lajos telefonos fenyegetésből részletek:

Hát a kurva anyádat. Hol laksz te baszd meg, mond meg hol laksz.

Hát a faszodról a bört a tarkódra húzom te geci, te mágnes picsájú baszd meg hol laksz”.” Megtalállak téged te rohadék” , „Megkereslek téged, te hát a beledet kihúzom, „

Második telefonos fenyegetés:

„Anyád hátán foglak megbaszni picurom”

„Szálazni fog a hajad, tudod mi az a szálazás? Hajszálaidat 3 felé fogják hasítani a spermáiddal te barom”

„homoszexuális balfasz vagy és a gyerekeket szereted”

Harmadik telefonos fenyegetés:

„Apád már a mennyekben van de fogsz vele személyesen beszélni” „Jó lesz az te köcsög féreg” „Zárkózzál be jól, a redőnyt jobban húzd le” „Öngyilkos leszel te is te köcsög, oda leszel kergetve” „Anyád van be baszva az a kurva” „Be vagy drogozva te féreg állat, te drogos geci” „Apáddal fogsz találkozni, öngyilkos leszel te köcsög rohadék” ….

2017 09 hó Kérelem katonai nyugdíjazásomhoz.


2017 10 26 Miniszterelnökség válasza katonai nyugdijam ügyében.


2018 02 28-án válasz a HVK Zsiga Tamás tábornoktól. Megváltozott törvények miatt nem lehetek nyugállományú katona, de ha akarom lehetek aktív vagy tartalékos katona. Mellékletben


2018. 04 03 Kérelem Pintér Sándornak és Bolcsik Zoltán NVSZ vezetőjének nyugdíjazásomhoz

2018 04 10 Válasz Bolcsik Zoltántól hogy továbbították a levelem a BM személyügyi osztályára. 

2018 04 17 BM válasz miszerint a megváltozott törvények miatt nem áll módjukban nyugállomány tiszti vételre nincs lehetőség. 


2018. 05. 28. és 2018. 06. 05.-ke között új informácik kerültek elő a Top Cleanning Kft és a valódi tulajdonos G. Csaba és bűnszervezete „munkásságáról”, Ezzel egy idöben G. Csabához is eljutott a hír, hogy bíróság előtt kell majd meg magyaráznia az általa elkövette törvénytelenségeket és bűncselekményeket, aminek nyilván nem örült, sőt továbbra is uszít, arra buzdit embereket, hogy például „verjék meg az ellene tanuskodó személyt”.


2018. 06. 06-án tájékoztattam a KNBSZ vezetőségét egy korrupció gyanús ügyről, ez a tájékoztatást már önnek 2018. 01. 15-én elküldtem a Címzett: erkeztetok@me.gov.hu , "Titkárság (MK)" < titkarsag@mk.gov.hu >, miniszterelnok@mk.gov.hu cimekre.  A mai napon (2018. év junius 6-tett telefonon tett tájékoztatásomat alátámasztóan küldöm önöknek a dokumentumokat. 2018 01 hónapban Orbán Viktornak elektronikus úton küldött levelet egy sajnálatos halál eset kapcsán megszerzett új információkkal kiegészítve továbbítottam  a KNBSZ és az NVSZ vezetőjének (Mindezt törvénytisztelő állampolgárként azért tettem, hogy tájékoztassam őket ha esetleg elkerülte volna a figyelmüket az nemzetbiztonságot is érintő ügy). Eközben az Alkotás uti toborzó irodában le adót Aktív katonai szolgálatra tett kérelmemet, indoklás nélkül elutasították (Anélkül, hogy begyűjtöttem volna az összes íratott, vagy egyáltalán elindult volna a valódi elbírálási folyamat) . Meggyőződésem, hogy a két ügy összefüggésben áll!  


Az ügyben érintettek a HM EI zrt http://static.bkv.hu/ftp/ftp/kozbesz/15_t281_11_sz_i.pdf és a Top Cleanning kft ami bünszervezetként müködik, egyrészröl mert a cég adatokkal ellentétben nem T. Mihály (Aki jelenleg teljesen leépülve él, úgy hogy a barátai ápolására szorul, meg ételt, italt is ök visznek neki) a valódi tulajdonos és cég irányito hanem a többszörösen elítélt G. Csaba a ki korábban volt a cég tulajdonosa, és a mai napig is ő az irányitó, illetve ö működteti a cég hálot ami a befolyt pénzeket eltünteti.

Az össze gyüjtött dokumentumok mérete és terjedelme miatt nem lehetséges teljes egészében elküldeni elektronikus uton.


2018. 06. 06-án Benkö Tibor honvédelmi miniszter úrnak, a Zsiga Tamás tábornok úrnak és Nagy Zsolt őrnagy úrnak, illetve HIM vezetőjének Kovács Vilmos ezredes úrnak irt aktív katonai szolgálatra való jelentkezésemben leírtam, hogy ingyen és bérmentve a HM rendelkezésére bocsátom a saját tulajdonú ingatlanomat amit a Hadtörténeti múzeum kiállítási területként, vagy oktatási és pihenés célra a honvédség rendelkezésre bocsátok, és egyben fel ajánlottam a több millió forint értékű saját tulajdonú távirányítós tank gyűjteményemet. Mellékletben


2018. 06. 07.-án Miután további információk birtokába kerültem tájékoztattam a NVSZ főigazgatóját is az ügyről. Mellékletben


2018. 06. 18.-án a toborzó iroda kérésére átadtam az Alkotás utcai toborzó irodában a személyes dokumentumairól készült másolatokat Hérincs Lajos zászlósnak. 


2018. 06. 19.-én elektronikus úton kaptam levelet a „szervezeti e-mail cím: HM HIM Központi Irattár szervezeti e-mail cím: HM HIM Központi Irattár profilfotója kozponti.irattar@hm.gov.hu” cimröl amihez csatolva volt a katonai múltamat igazoló adatszolgáltatás ami hamis adatokat tartalmaz, így felmerül a kérdés ki és mért hamisította meg a katonai múltamról szóló aktát? Az adatszolgáltatás szerint 1988 és 1990 között 24 hónapot voltam sorkatona, ami lehetetlen hiszen 18 hónap volt a sorkatonai szolgálat abban az időszakban. Mellékletben


2018. 06. 20.-án delelőt 10.22 perckor felhívót B. Mihály századós, hogy az „aktív” katonai szolgálatomra tett kérelmemet felsőbb utasításra el kell utasítania, kérdésemre, hogy miért csak annyit tudót válaszolni, hogy egy meg nem nevezhető tábornok utasította erre. Többszöri kérdésemre sem volt elárulni a parancsot kiadó tábornok nevét, de többször közölte, hogy nagyon sajnálja, de parancsba kapta, hogy utasítsa el a kérelmemet, pedig örömmel vették a jelentkezésemet és hasznomat vették volna, „de a parancs az parancs”! 


2018. 06. 21.-én az Alkotás utcai toborzó irodában B. Mihály századóstól vissza kaptam a 2018. 06. 18. napján átadott személyes dokumentumaimról készült másolatokat, amiken látható volt, hogy azokról valaki másolatot készített. (Össze kapcsozott papírokat szét szedték majd újra össze kapcsozták, ez jól látható a papírokon, ráadásul nem túl ügyesen mert össze keverték azokat) Meg jegyezném, hogy a századós úr többször is bocsánatot kért, hogy vissza el kell utasítania a kérelmemet, láthatóan „kényszerből-parancsra” teszi. 


2018. 06. 22.-én kb 15,00 A bejelentett lakcímemen ami a (1203 Baross utca 35 V. em 22 lakás) kereset édesanyám elmondása szerint két fekete egyenruhás férfi aki rendőrnek látszót, állításuk szerint a XX. kerületi kapitányságról jöttek. Nem igazolták magukat. Arra voltak kíváncsiak, hogy T. András valóban a bejelentett lakcímen lakik e, de nem indokolták mért kérdezik, mért keresik, majd édesanyám adatait, egyeztették, ellenőrizték le, majd szépen meg köszönték ami teljességgel érthetetlen számomra.


2020 12 18.-án 13,25 perckor (karácsony elötti útolsó péntek) váratlanul B. Gyuri aki a (Tikoszolgálat vezetőjének a testvére) 062……. számról felhivot és nem burkoltan nyomást probált rám gyakorolni (megjegyezném, hogy anno Gyuri és én barátok voltunk sok dolgot csináltunk közösen)!! Mellékletben a 2 db hangfelvétel. B. György “Gyuri” feltételezem azért hivot mert 2020 11 04.-én G. Csabának fel lett ajánlva a perenkivüli megegyezés amire semilyen választ nem adot, majd 2020 12 01.-én G. Csaba ellen polgári kereset került beadásra személyiségi jogok megsértése miatt, amiben sérelem díjat is követelünk (G. Csaba a mai napig több millió forintal tartozik amit még el is ismert, de ahelyet, hogy férfiként rendezné az adóságát helyete hamisan azt állitóta, hogy megzsaroltam, emiat engem nagy nyilvánoság elött megaláztak, a saját testvérem barátaim is elfordultak tölem. Hiába tisztáztam magam amit a rendőrségi nyomozás és más birói ítélet is igazol a nyilvános megalázásról és az általam el nem követet zsarolásról a mai napig beszélnek. 2020 12 18.-án B. Gyuri felhivot 13,25 perckor (1 hangfelvétel) “na mi újság” ,“Csabát hagyjad békén” , “szeretlek” (Én is barátomnak tartom, nem akarok neki rosszat, Gyurivval évekig jóban voltunk, közösen buliztunk, nyaralatunk, stb de azt is tudom, hogy nem szabad vele újat húzzni). Senki nem bántja Csabát, ellenkezöleg ö az aki másokat szokot bántani, majd 13,51-kor vissza hivtam Gyurit aki (hogy megkérdezem miröl is van szó) többek között idézem “Csaba mond neki, hogy megölöm”, “ha a Csabát bántod akkor engem bántasz” háttérben hallatszik G. Csaba hangja (2-ik hangfelvétel). G. hazugságokat terjeszt, manipulál és uszit, most éppen közös ismerösünket B. Gyurit! G. Csaba minden évben a karácsonyt megelőző utolsó pénteken “baráti, csak felnőtek és csak férfiak” részére az ehhez szükséges összes “kellékkel” és “vendéggel” bulikat tart (mondjuk most éppen világ járvány van) tudom mert én is sok ilyen bulin voltam. G. Csaba 2010 elött az MSZP-és Brothers szex clubban tartotta az ilyen bulikat  https://pestisracok.hu/mszp-s-pornoklubrol-mesel-egy-pornovallalkozo/  


2021 02 04 NVSZ tájékoztatás és állásfoglalás kérés!

2021 02 12 NVSZ válasz (Tömören annyi, hogy nem rá tartozik, hogy a testvére mit csinál, kit fenyeget meg és ez polgári per ami nem az NVSZ hatásköre, de megtiltota, hogy a válasz levelet bárkinek is megmutasuk)






2022 Gerencsér Csaba alperes az ellen inditót pert megnyeri úgy hogy a biró “tévedésböl”, figyelmetlenségből esetleg hozzá nem értésből vagy netán szándékosan a lényegi részeket elferditi, részre hajló modón G. Csaba érdekeit képviseli! A tárgyaláson nem engedi az alperest megszolalni csak a jogi képviselő határozot követelésre enged szük hozzá szolást, miközben tudomása van G. Csaba rosszhiszemü a felperest megfélemlitö, megfenyegetö eseményekről! Eközben G. Csaba jogi képviselöje pofátlanul magas 50 ezer/ órás munkadijat számit fel és követel az felperestől, az elvégzet óra mennyiségét pedig jóval a tényleges elvégzet munka óra fölöt nyujtja be! 


A történtek után számomra egyértelmű (Ehhez nem kell Sherlock Holmesnak vagy atom fizikusnak lenni, hogy össze álljon a kép), hogy a honvédség soraiban korrupt tiszt szolgál aki vissza él a hatalmával és rangjával, ami nem csak törvénytelen és felháborító, de még szégyent is hoz a 170 éves magyar honvédségre. Szerintem! 


Itt szeretném meg említeni, hogy Nagy Zsolt őrnagy úr HVK Személyzeti csoportfőnökség Katonai Igazgatási és Toborzó Osztály, főtisztje és B. Mihály százados, Toborzó tiszt az jelentkezésem első pillanatától fogva készségesen segítettek, mindent meg tettek, hogy aktív katonai, állományba kerülhessek. Ez úton is köszönöm nekik. Rájuk büszke lehet a magyar honvédség!  


Valaki vagy valakik szándékosan meg változtatták a katonai múltamra vonatkozó adatokat, ami önmagában is törvénytelen. Továbbá megdöbbentő, hogy egy hatóságok orra előtt működő bűn szervezet „kezei” meddig elérnek, hogy ha kell egy honvéd tábornokot is „mozgósítani” tudnak ha kell, csak azért, hogy „keresztbe” tegyenek nekem, vagy bárki másnak.


A KNBSZ (Katonai Nemzet Biztonsági Szolgálat) és az NVSZ (Nemzet Védelmi Szolgálat)-nak küldőt tájékoztatásommal kapcsolatban, hogy milyen vizsgálat vagy bármi más történt e, arról nekem semmilyen információm nincs és nem is tartozik rám. (És nem is akarok tudni).


Tavaly ellenem indított hamis zsarolási ügyben amit azóta a rendőrség le is zárt mivel nem követtem el amit a hazug fel jelentőm állítót rólam. G. Csaba a hamis vádakat azért tette mivel én önnek tájékoztatást adtam egy korrupciós ügyről. A Top Cleaning Kft ami Kormány hivatalokat, NAV kiemelt intézményeit amik nemzet biztonsági kockázatot is jelentenek a cég adatok szerint T. Mihály a tulajdonosa, de T. Mihály csak „stróman” a valódi tulajdonos és irányító G. Csaba aki luxusban él. (A milliárdos árbevétel termelő és több tíz milliós tulajdonosi osztalékot termelő cég papíron létező osztaléka T. Mihály-hoz „rejtélyes” úton nem jut el, legalábbis a környezte ebből nem tud semmit, még arról sem tudtak, hogy cég tulajdonos lenne nem, hogy egy ekkora bevételű cégé.


Ezt alá támasztja az a tény is, hogy T. Mihály a Dunaharasztiban működő Jet Ski kölcsönző alkalmazottja volt éveken keresztül aminek tulajdonosa G. Csaba És M. Tamás (Aki az MSZP egyik pénz embere), a területet sokáig a Tanyi család „védte” hivatalosan őrizte. Így kizárt dolog „életszerútlen”, hogy T, Mihály egyik napról a másikra milliárdos céget vásárol miközben napi szinten anyagi gondjai vannak!

Top Cleanning kft ami bűnszervezetként működik, egyrészről mert a cég adatokkal ellentétben nem T. Mihály aki jelenleg teljesen leépülve él, úgy hogy a barátai ápolására szorul, meg ételt, italt is ök visznek neki az elmondások alapján a valódi tulajdonos és cég irányító hanem a többszörösen elítélt G. Csaba (Aki ellen jelenleg is eljárás folyik) a ki korábban volt a cég tulajdonosa, és a mai napig is ő az irányító, illetve ö működteti a cég hálót ami a befolyt pénzeket eltünteti., illetve a korábbi cégvezető G. Balázs, aki cég információs adatok alapján már nem ügyvezető, még is valójában a mai napig ö aktívan részt vesz a cég vezetésében.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése