2019. október 13., vasárnap

A NAV Liszt Ferenc repülőtéri területeinek takarítását egy pornó iparban dolgozott férfi irányítja?

Nyílt levél!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök úr

A keresztény értékeket és erkölcsöt képviselő kormány értékrendjébe bele fér, hogy a NAV intézmények, többek között a Liszt Ferenc repülőterének a takarítását egy pornó iparban dolgozott és filmeket forgató személy irányítsa? Sz. M. a Top Cleaning kft (A cég amely a NVSZ főigazgatójának testvérének a barátja nevén van, ez ügyben több kérdés is fel kívánunk tenni a közeljövőben) nevében végzi a tevékenységét? 



-Meg tudja-e erősíteni, hogy miszerint (birtokunkban lévő dokumentum szerint) Sz. M. ellen 2011-ben még a NAV nyomozói sikkasztás miatt folytattak eljárást? 

-Tudnak-e róla, hogy Sz. M. ezt megelőzően a pornó iparban dolgozott, pornó filmeket készített? 

-A birtokunkban lévő videó felvétel szerint tinilányokat kért arra, hogy orálisan elégítsék ki, ezeket a videókat az elhíresült és hatalmas nézettségeket hozó „szopnék” sorozathoz forgatták?

-Igaz-e, hogy a Sz. M. Magyar Pornó Oszkár díjátadón többször is díjakat vett át, illetve adott át más pornó iparban dolgozó személyeknek?

-Igaz-e, hogy Sz. M. Erotika kiállítások szervezésévvel és le bonyolitásávval foglakozott?

-Miniszterelnök úr tudta e, hogy Sz. M. barátja az elítélt alvilági személy T. Gy.-nek?

-Miniszterelnök úr tud e ezen tényekről? Miniszterelnök úr most, hogy tudomást szerzet ezen tényekről milyen intézkedést hoz? Miniszterelnök úr mit fog tenni az ügyben?

-Miniszterelnök úr megtudja-e erősíteni, hogy Sz. M. miközben a NAV intézmények takarításában közreműködik, eközben „fiktív” cégek kerülnek a nevére és információk szerint nagy értékű adótartozásai is van? 


A közérdekű kérdések megfogalmazásakor már meglévő dokumentumok, fotó, videó és egyéb bizonyítékok, tanú vallomások alapján íródtak. Ha szüksége akkor ezeket magyar és uniós bíróság és a nyilvánosság előtt meg tudjuk mutatni.

Egy közvélemény kutatás (Nem reprezentatív) során kiderül, hogy még a Fideszre szavazók 80% is kíváncsi a feltett kérdésekre adandó válaszokra, a maradék 20% inkább nem akarja tudni a válaszokat.

Várjuk válaszát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése