2019. október 13., vasárnap

Szex tavon bulizott a titkosszolgálat vezetőjének testvére

Nyílt levél!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök úr

A keresztény értékeket és erkölcsöt képviselő kormány értékrendjével össze egyeztethető e az, hogy a titkosszolgálat vezetőjének testvére és a NAV és több közintézmény takarítását végző cég tulajdonosa tulajdonos a Dunaharasztiban lévő Jet Ski „szex” taván bulizik, szórakozik egy „hírhedt” napiszar celebbel, aki nem mellesleg kábítószer kereskedésért külföldön több év börtönbüntetést töltőt, a másik hölgy pedig egy erotikus modell akinek öt millió követője van a Facebook közösségi oldalon, a sztorit tovább színesíti, hogy a felvételt a Fidesz média által rágalmakat terjesztett és lejáratott pornó vállalkozó készítette. aki korában a „MSZP-s pornóklubról mesél egy pornóvállalkozó” mesélt ami a Fidesznek jól jött a 2014. évi választások előtt.
Külön kérdés sor lesz, hogy ezen szex tavon (Több tucat pornó film, erotikus és pornó fotózás, több tucat prostituáltakkal zajló "Borkai" stilusú szex tivornya helyszíne) működő Jet Power kft hogyan kaphat 100 millió forintos uniós hitelt telephely fejlesztésre?



A szex tavon több tucat videó is készült. A videókon kivehető, hogy a társaság már nem volt szomjas, jó hangulatban voltak az alkohol fogyasztás miatt. Az egyik videón közösen jakuzzinak, a másik videón már nem szomjasan közösen kiabálják, hogy „szopjátok ki a peckemből a véres gecit” nem túl kulturált mondatott, egy másik videón a tó tulajának Jet Skijén álló hölgy a már nem szomjas titkosszolgálat vezetőjének testvére kicsit erőszakosan próbálja le rángatni a Jet Ski-ről miközben azt kiabálja, hogy „ gyere menj a víz alá, gyere menj a víz alá” miközben az erotikus modell „nem megyek hagyjál hülye fasz köcsög buzi” .



Videó screenshot - háttérben Jet Power Kft telephelye ami G Csaba cége de egy stróman nevén van a képen B György a titkosszolgálat vezetőjének a testvére. 

Ezen videón szereplőkkel készült videó felvétel közérdekűvé váltak azzal, hogy a NAV takarítást végző cég tulajdonosa és a titkosszolgálat vezetőjének testvére együtt „bulizott” közszereplőkkel, miközben pont a titkosszolgálatnak kellene felderítenie a NAV és a rendőrségnél lévő korrupciót. 

Ezen videó bizonyíték az összeférhetetlenségre? 

A fedőtevékenysége révén lett pornó vállakozó (Titkoszolgálat pénzéböl) rossz hírnevét pedig a Fidesz média munkásainak köszönhetjük! Így probálják lejáratni,  hiteltelené tenni. Ők tették hírhedté a titkoszolgálat emberét akinek csak fedő tevékenysége volt a pornó vállalkozás! A ex "pornó" vállalkozó vissza vonultan az átlag emberek életét élte mindaddig amíg a Ripost és főszerkesztője (aki ellen több rendebeli büntető eljárás van) illetve a Fidesz média hazugságot terjesztő média munkásai aljas indokból be sározták.

-Miniszterelnök úr tud e ezen tényekről, videók létezéséről? 

-Miniszterelnök úr szerint elfogadható az a tény, hogy pont az a cég nyeri el a NAV és más közintézmények takarítását aminek a tulajdonosa annak a titkoszolgálat vezetőjének testvérének a barátja amely szervezetnek pont az lenne a feladata, hogy az adóhatóság, rendőrség és más szerveknél a korrupciót feltárja azt az igazságszolgáltatás elé vigye? 

-Miniszterelnök úrnak mi a véleménye titkoszolgálat vezetőjének testvére és a NAV takarítást végző cég „tulajdonosának” keresztény erkölcsünek nem nevezhető viselkedéséről? (A hölgyek viselkedését nem kell kommentálni, őket így kell szeretni vagy nem szeretni) 

-Miniszterelnők úr szerint a titkoszolgálat vezetőjének testvére viselkedése elfogadható e, különös tekintettel arra, hogy a Me Too zaklatási botrányok egyre nagyobb visszhangot kapnak a médiában és közéletben? 

-Miniszterelnök úr most, hogy tudomást szerzet ezen tényekről milyen intézkedést hoz? 


-Miniszterelnök úr mit fog tenni az ügyben?

Várjuk válaszát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése