2022. április 1., péntek

Stróman nevén lévő cég a rendőrség beszállitója! Sőt a cég tényleges tulajdonosát a titkoszolgálat vezetőjének a testvére védi!

 


Stróman nevén lévő cég a rendőrség beszállitója! Sőt a cég tényleges tulajdonosát a titkoszolgálat vezetőjének a testvérének a barátja és védelme alatt áll!

A rendőrség jet-ski beszállítója! 

BÜSZKESÉG ÉS KIHÍVÁS A RENDŐRSÉG JET SKI BESZÁLLÍTÓJÁNAK LENNI

KÜLÖNLEGES MEGTISZTELTETÉS, ÓRIÁSI FELELŐSSÉG, ÉS SPECIÁLIS SZAKMAI KIHÍVÁS AZ, HOGY CÉGÜNK, A JET POWER HUNGARY KFT, AMELY TÖBB, MINT NEGYED SZÁZADA A BRP CÉGCSOPORT, A SEA DOO JET SKI-K ÉS A CAN-AM TEREPJÁRMŰVEK HAZAI IMPORTŐREKÉNT A TISZAI ÉS A DUNAI VÍZIRENDÉSZET BESZÁLLÍTÓJA LETT – FOGALMAZOTT SAJTÓS  (AKI HA KELL AKKOR HAMISAN TANUSKÓDIK FŐNÖKE KEDVÉÉRT), A CÉG KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓJA, AKI LAPUNKNAK NYILATKOZVA AZT IS ELMONDTA: ISMÉT KIHÍVÁSOKKAL TELI ÉV ELÉ NÉZ A CÉG, AMELY AZONBAN A TIZENNÉGY ÉVVEL EZELŐTTI GAZDASÁGI VÁLSÁG, ÉS A KÉT ÉVVEL EZELŐTT KEZDŐDÖTT COVID VILÁGJÁRVÁNY ALATT IS BEBIZONYÍTOTTA, HOGY AZ ÜGYFELEK MAGAS SZINTŰ KISZOLGÁLÁSÁBÓL SOHA NEM ENGED.

A Dunaharasztiban müködő Jet Power Hungary kft a pénzügyminisztériumtól 100 millió forint közpénzt kapott!! A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “pornósokat” megszégyenitő szex orgiák vannak! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt! Írja az Eltitkolt Sztori blog

Bóday Pál

 A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “borkait” megszégyenitő szex orgiák vannak, a bulikat a tényleges tulajdonos szervezi és aktivan részt vesz benne! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt!

A NAV és más állami intézmények takaritását (Top Cleaning aminek tényleges tulajdonosa Gerencsér Csaba) a titkosszolgálat vezetőjének a testvérének  a barátai cége végzi! Sztori itt!

A Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének a testvére védi, egyengeti útját! Így neki azt is szabad amit másoknak nem!

Egy per amit a felperes nem nyehet meg mert az alperest az titkoszolgálat vezetőjének a testvére védi az alperes barátjaként! Megjegyzések egy per margóján! 

– Chiphiány, globális logisztikai problémák, a csúcskategóriás gépeinkhez használt speciális műanyagok hiánya, még a covid és már a háború hatásai – sorolja sajtós azokat a tényezőket, amelyek immáron bizonyossá teszik, hogy 2022 is kihívásokkal teli év lesz a világ legnagyobb presztízsű jet ski márkájának, a Sea-Doo-nak, és a világ vezető minőségi quad gyártójaként számontartott Can-Am off road termékeknek a forgalmazójaként ismert Jet Power Hungary számára.A cégvezető mégis úgy gondolja, hogy fontos mérföldkő lett számukra a 2021-2022-es év, hiszen Dunaharaszti bázisukon elkészült Európa egyik  legnagyobb és legkorszerűbb bemutatóterme, és előbb a Tisza tavi, majd a Dunai Vízirendészet hivatalos jet ski beszállítói lettek.

– Amikor cégünk megálmodója és alapítója, Gerencsér Csaba, Magyarország első jet ski világbajnoka a vízirendőr kollégákkal együtt vízre tette a speciálisan átalakított és felszerelt rendőrségi jeteket, megható pillanat volt számunkra – fogalmazott sajtos, hozzátéve: vélhetően nem csak a Sea-Doo márka csúcsmodelljeinek különleges minősége, egyedülálló fékrendszere, és felülmúlhatatlan menetteljesítményei miatt eset a rendőri szervek választása cégünkre, de az after sales és kiegészítő szolgáltatások miatt is:

– A jet ski-ket szervízelő kollégáink a világ legjobb szakemberei között vannak, akik évente és típusonként vesznek részt komoly külföldi továbbképzéseken – magyarázza sajtós hozzátéve: nem véletlen, hogy szerelőink és versenyzőink véleményét gyakran még a BRP gyár fejlesztői is meghallgatják, hiszen náluk kevesen tudnak többet ezeknek a speciális járműveknek a viselkedéséről. sajtósl szerint a Tiszai és a Dunai vízirendészetnél ezekkel a beszerzésekkel elérték a hatóságok, hogy a vízen nincsen többé ellenfelük a hatóságok járműveinek: RXT modelljeink 300 lóerő körüli teljesítményükkel, a vízen egy utcai versenyautó gyorsulásával  és a mindmáig a világon egyedülálló fékrendszerükkel, nincs többé esély a renitenskedők számára “meglógni” a vízen a hatóságok elől.

A kommunikációs igazgató szerint a BRP életében az idei év a tökéletes termékpaletta még tökéletesebbé fejlesztésének jegyében tellik: “új színek, felszereltségek, finomhangolások és a soha nem látott kényelmi, biztonsági opciók jellemzik jetjeinket, quadjainkat, homokfutóinkat.” A szakember példaként említi a jeteken a rendkívül pontos, színes műszerfalakat, a hordalékürítési rendszert és a világszerte rendkívül népszerűvé vált,kifejezetten horgászoknak fejlesztett “Fish pro” modell esetében az újabb és újabb kényelmi felszereléseket.

Gerencsér Csaba a Jet Power Hungary alapitója és tényleges tulajdonosa oktatja a rendőröket a Jet ski használatára!

– Hiszünk abban, hogy a Sea-Doo és a Can-Am a maguk nemében a világ legjobb és leginnovatívabb termékei, ezért még ezekben a nehéz időkben is igyekszünk az ügyfelek kiszolgálásában és a gépeink szervizelésében szintén a legjobbak lenni – mondja sajtós, hozzátéve: hosszú évek után éppen ezért bízzuk idén is egy világelsőre, Kiss Norbert autóversenyzőre, a világ legjobb kamionversenyzőjére márkáink népszerűsítését és márkanagyköveti posztját.

100 milliós vissza nem téritendő támogatást kapott a pornó és szextavón müködő Jet Power Hungary kft

 A Dunahsrasztiban müködő Jet Power Hungary kft a pénzügyminisztériumtól 100 millió forint közpénzt kapott!! A Jet Power Hungary kft telephelyén rendszeresen pornó filmeket forgatnak, rendszeresen pornó sztárokat fotóznak és “borkait” megszégyenitő szex orgiák vannak! Itt bulizik nyáron a titkos szolgálat vezetöjének a testvére is más hires és nem hires de befolyásos emberekkel együtt!

A NAV és más állami intézmények takaritását (Top Cleaning aminek tényleges tulajdonosa Gerencsér Csaba) a titkosszolgálat vezetőjének a testvérének a barátai cége végzi! Sztori itt!

Egy per amit a felperes nem nyehet meg mert az alperest az titkoszolgálat vezetőjének a testvére védi az alperes barátjaként! Megjegyzések egy per margóján! 

Jet Power Hungary telephelyén a pornó és szex tavón forgatott az AUTOGRAM magazin
Pornó és szex tavón a Jet Power Hungary telephelyén forgatak megint

Csaj aki bugyi nélkül ad interjút a Jet Power Hungary telephelyén!

Tom Médiás csajok Dunaharasztiban a Jet Power Hungary telephelyén a szex tavon áztatták a puncijukat és adtak interjút.

A Jet Power Hungary kft cég háttere is gázos hiszen a cég egy stróman nevén van a tényleges tulajdonos pedig a Jetski versenyző Gerencsér Csaba aki ebböl nem is csinál titkot hiszen a riportokban mint cégtulajdonos van feltüntetve! De hát nincs is mitől félnie hiszen a titkos szolgálat vezetöjének a testvére védi, egyengeti útját!  Tudta meg az Eltitkolt Sztorik Blog  Így neki azt is szabad amit másoknak nem!

Tóparti Szexparty a film a Jet Power Hungary telephelyén készült

Egy a sok pornó film közül ami a Jet Power Hungary telehelyén készült! VIDEÓ

Gerencsér Csaba aki a tényleges tulajdonosa a Jet Power Hungary Kft-nek és ugy is ad interjút miközben a cég egy stróman nevén van, igy hivatalosan nem Gerencsér Csaba a tulajdonos! Gerencsér Csabát a titkoszolgálat vezetőjének barátja és védelm alatt áll!

Gerencsér Csaba telefon beszélgetésekből részletek:

„Tomor Te nem félsz?”

„Anyád hátán foglak megbaszni legközelebb, ezt ved komolyan, meny az anyádba féreg geci, fúj de egy féreg, lelki sérült, szerencsétlen , nincstelen geci vagy, te féreg te, meny abba a telebasszót kurva anyádba, meny a kurva anyádba, bazd meg az anyádat, meg ne lássalak féreg valahol, gyere patkány, ”

Jet Power Hungary telephelyén a pornó és szex tavón forgatott az AUTOGRAM magazin
Pornó és szex tavón a Jet Power Hungary telephelyén forgatak megint

Erika Venus felnőttfilmes sztár a Jet Power Hungary kft standján

Pornósztárok mindent megmutatnak a Jet Power Hungary telephelyén










Meggyilkolt Szabó Daisy Motor kiállitáson Jet Power Hungary Kft standján


Szerző Bóday Pál

Forrás: Jet Power Hungary



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése